Yeah man

Sorry att jag inte skrivit något idag. Har solat hela dagen... Tänkte att jag skulle ta ett kort och visa er bleka jävlar hur det skall gå till men nu har jag proppat i mig för mycket ostbågar, känns som att jag väger 500 kilo och behöver en lyftkran för att ta mig ur sängen... Så ni får ingen bild helt enkelt. 
 
Imorgonbitti drar jag till Stockholm med syrran och Erik så måste göra er ännu mer besvikna med att det inte lär bli någon uppdatering imorgon heller. Stackars jävlar... Godnatt på er!
 
Slänger upp en bild på mig och bästis.
 
 

Grill

Sovit ett par timmar. Helt slut. Fattar inte... Inte van att vara ute till klockan fyra på nätterna. Precis sminkat mig lite, skall käka grillat nu och sen skall jag sticka iväg och köpa cigg och kanske nåt gott på macken. Hörs senare!
 

FEJK

Har märkt sedan några dagar att det är tjejer som tar mina bilder och utger sig för att vara mig på Facebook. Om ni miffon läser detta så kan jag meddela er att ni snart är anmälda. Don't fuck with me säger jag bara. Tragiskt att ni är så patetiskt fula att ni måste sno någon annas bilder för att vara nöjda. 
 

Uppe med tuppen

Klockan är snart fem på morgonen och jag ligger klarvaken i sängen. Var på mormors gudstjänst igår, det tog en del på krafterna. Uppå det var jag rejält bakis med så att sitta upp rakt i kyrkan var inte det lättaste. Somnade väl kanske runt halv åtta på kvällen och sovit fram till nu. Var så slut alltså. 
 
Var så jäkla hungrig nu när jag vaknade så har varit uppe i köket och nallat lite chips och ostbågar, tänkte slå på en film och bara mysa :)
 

Inlägg som inte borde skrivas

Ja, det är väl precis så... Precis kommit hem från efterfesten. En sak som är säker att jag förstår inte norska för fem öre! Men kul var det. Hur jag nu ens gick med på att gå i underkläder hela vägen hem är ännu ett under?! Disa och Rebecca sover nu gott och jag är hur pigg som helst! Skall väl försöka sova jag med... Är ju en dag imorgon (idag) med. Puss

 


Chill

Precis ätit grillat, så sjuuukt gott! Det går fan inte att tröttna på. Nu (förutom nu när jag är nere i min äckliga källare och uppdaterar...) så sitter jag ute i trädgården med mamma och dricker vin och snackar massa skit. En bättre lördag hemma får jag väl lov att säga. Puss!
 

Finns inget bättre när man är bakis


Igår

Godmorgon! 
 
Enda natten på veckor som jag faktiskt inte har vaknat någonting. Kanske var för vinet. Jag och mamma hade fredagsmys igår. Satt ute med tända ljus, drack kanske lite för många glas vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var dock skönt, att få "bara vara vi" ett tag. 
 
Nu är jag väldigt bakis och har mig själv att tacka. Känner hur svullna mina ögon är efter gårdagens tårar. Skall gå upp och käka lite frukost, fixa till mig och sen skall jag umgås med mamma hela dagen. Handla lite, fixa i trädgården, baka bullar. Blir nog mysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina vänner

Hade så himla tråkigt igår, eller mer panik i kroppen. Kände mig helt psyk och var tvungen att hitta på något. Såklart ringer Rebecca då och säger att hon och Disa är på väg och hämta mig. Hur underbart som helst. Vi åkte hem till Rebecca som bor ute i Hörse. Åt godis, drack te och skrattade så nästan allt kom upp igen... Underbara tjejkvällar.
 
Kom precis hem, för en gång skull så är det sol?! Svirat om till klänning och satt mig ute i solen. Nu skall jag njuta så länge som det går. Hörs senare!
 

Längtan

Har fått mig lite sömn idag. Känns skönt att mamma är hemma. Vi går och smågråter hela tiden men det är så det skall vara antar jag :( Lilla mommo. Det är tur att man har fina syskon som finns till i sånna här lägen och alla vänner... Jag kan inte sätta ord på hur tacksam jag är att ni finns i mitt liv och stöttar mig. 

Sitter för tillfället och kollar båtbiljett till Oskarshamn i Augusti. Skall nämligen en sväng till Uddevalla av alla ställen. Nervös, pirrig och längtar på samma gång. Hade nästan glömt hur den här känslan kändes. I mörkret finns det alltid ett ljus. 
 

Älskade mormor

Nu har du fått somna in, utan smärta, helt fridfullt. Jag vet att du har kommit till en fin plats och att du har det bra nu där uppe i himlen. Även om du inte finns kvar hos oss fysiskt så lever du kvar i våra hjärtan och minnen. Tack mormor för alla år, alla minnen, alla skratt. Kommer alltid minnas ditt leende och din fina finska brytning. Min fina lilla mormor. Jag kommer sakna dig. Du är den finaste ängeln av alla. Jag älskar dig 
 

Godnatt

Snacka om konstig dag. Allt gick från bottnen till toppen och sen så långt ner på bottnen man kan komma igen. Försöker tänka på nåt annat men jag har ju en tendens att tänka på småsaker i evigheter. Nu tänker jag i alla fall krypa ner i min nybäddade säng, lyssna på mina favoritlåtar och skriva lite i min dagbok. Haha, låter som jag är 7 år men det är rätt kul att kunna kolla tillbaka ibland och minnas vissa saker som man egentligen glömt. Natti!
 

Lärde mig en läxa

Varit så sjukt sötsugen hela kvällen så tänkte "Hm, marängsmet borde vara gott! Det gör jag :D"... Det var dock det sämsta jag någonsin gjort. Fyfan... Det smakar inge socker i huvudtaget även fast jag har haft i hur mycket som helst, plus att det både luktar och smakar som sperma. Nja, ingen hit. Så... Är ni sötsugna, dont do it.
 

I feel good!

Måste ha slagit i skallen idag... Städat och tvättat allt, dammsugit hela huset, bäddat rent. Shit. Men nu känns det bra. Skall bli skönt ikväll när man är nyduschad och hoppar ner i rena sängkläder :) Mysigt. Har precis pratat med Jonathan som fick mig på jättebra humör också! Det här kan bli en bra dag trots allt :D Nu skall jag dra på Tiësto på hög volym. Puss!


Tisdag

Hallå, dålig uppdatering I know... Men håller på att designa en blogg som jag precis skapat... Och NEJ jag kommer  inte lägga ner denna bloggen som jag har här. Den andra bloggen kommer att handla om något helt annat, så kommer fortfarande blogga om mitt liv här. Kan tyvärr inte avslöja ännu vilken bloggadress det är men den dyker upp som smånigom :) 

Slänger upp en bild från idag.


Home

Så, nu är jag tillbaka efter två veckor ute i Sanda. Ganska skönt att komma hem faktiskt! Ännu skönare att komma hem till ett ny-städat rum. Ibland är min mamma bra. Jag skall ta det lugnt idag, inget planerat. Skall dock börja fundera/packa lite smått... Åker ut i Sthlms-skärgård om ungefär en vecka. Skall bli sjukt mysigt :)

Med detta säger jag natti natti

In the middle of the night. Blev en heldag med bilen. Vi åkte till massa olika konstnärer, vi hitta världens finaste tavlor i närheten av Katthammarsvik. Plånboken är inte lika glad men vad gör det en vacker dag? Syrran hittade bland annat en pall och lite smått och gott vid Tove Adman. Köpte med oss rökta räkor och aioli hem till middag, hur gott som helst. Nu under kvällen har vi legat i soffan och druckit vin medans regnet smattrat på fönstren och brasan sprakade. Hur mysigt som helst! Nu skall jag försöka somna, upp tidigt imorgon. Puss!


Kaxig

Precis käkat lite frukost och myst med hundarna. Skall snart fixa till mig och sedan skall vi ut på äventyr idag eftersom det är så tråkigt väder. Blir en sväng till Kattamarsvik och lite andra ställen, skall bli mysigt! Skall försöka komma ihåg att ta lite kort idag... Kan ju vara kul och kanske se något annat än mig på varje bild. Eller nej... Det stämmer ju inte kom jag på ;)


Fredagen den 13:e

Godmorgon!

Det är verkligen svårare att sova när det är sommar, både varmt och ljust. Men egentligen skall jag inte klaga, hade inte sagt nej till att ha sommar året runt. Ligger just nu i sängen och väntar på att de andra skall vakna till liv. Tills dess lyssnar jag på skön musik och drar mig ett tag till. Puss!


Kräftskiva

Livet leker. Har haft en hur bra dag som helst! :) Bara glidit runt, solat och druckit bärs. Kan ju inte bli bättre. Vi bestämde oss för att ha kräftskiva... Snacka om att det var gott! MUMS. Sen tog jag och syrran några shottar, det är ett under att jag stavar rätt nu. Nu skall jag krypa ner i sängen och sova, puss.


Aj!

Godmorgon!

Hände en olycka igår, Sofie har antingen stukat eller brutit sina tår på högra foten. Så hon haltar runt som en gammal kärring just nu. Hon skulle egentligen på middag ikväll men eftersom hon knappt kan gå så kör vi kräftskiva här hemma istället. Så tur i oturen kan man säga ;) 

Mycket som skall göras idag, baren skall fixas ute i ladan, entrén skall slipas och målas, eldtunnorna skall skruvas ihop. Får se hur mycket vi hinner med. Baren står iaf som nummer ett på listan ;)

Piss off

Hej...

Är sjukt irriterad så vänta inget glatt inlägg. Är ute i Sanda hos syrran så det är därför jag knappt bloggar. Känns tråkigt att göra inlägg utan nya bilder. Dricker just nu ett glas rosé och sitter i fönstret och kollar ut över åkrarna. Det är helt underbart. Förutom att jag är sur då... Jävla Erik. Man blir tokig ibland. Tänker fan sitta här och sura hela kvällen så han fattar att han gör fel någon gång. Orkar inte ta mer skit. Som grynet sa "ta ingen skit!", vilket jag absolut inte tänker göra heller. Bye.

Im back

Nu är jag tillbaka, för stunden. Går upp och ner så kommer blogga lite då och då. Är ute i Sanda hos storasyster, krupit ner i sängen och ser framemot morgondagen som kommer bjuda på äventyr. Slänger upp en bild från igår... Såklart på mig själv ;) Natti natti, puss.


 
 

Pausa

Som ni märker så skriver jag inte så mycket... Behöver ta ett litet break från bloggen, om det är några dagar eller några veckor vet jag inte. Det är alldeles för mycket runt omkring just nu och jag hinner helt enkelt inte med att blogga. Min kära, fina, lilla mormor ligger inför döden så just nu är det familjen som går först. Vi hörs när vi hörs!