Hanna hjärta rosé

Sorry för att jag inte bloggat förrän nu. Har totalt glömt bort det! I'm sorry.

Har solat för det mesta idag, druckit bärs och lyssnat på musik. Lovisa och Disa åkte hem också, Lovisa och Erik kommer dock imorgon. Då skall jag äntligen få mina älskade, efterlängtade cigg! Vi skall nog bara grilla, dricka ännu mer bärs och bara chilla.

Skall kolla om Semlan mår bättre imorgon, magen är inte som den skall. Så är det inte bra imorgonbitti bär det av till veterinären. Får hålla tummarna! Nu skall jag krypa ner. 



Söndag

Godmorgon!

Sitter redan ute i underkläder och solar med basen pumpande, det är helt sjukt vad varmt det kan bli på uteplatsen här hos syrran. Jag börjar faktiskt bli ritkigt brun. Kanske har en chans mot Sofie ändå när hon kommer hem, vem vet ;) Jag är så fruktansvärt glad att Loreen vann igår, jag SKALL ha biljetter när Eurovision är i Sverige nästa år! Så är det bara. 

Disa och Lovisa åker hem under dagen så nu kommer det bli ensamt igen, fast lite skönt också. Egentid är alltid uppskattat. Längtar tills klockan är tolv så man får ta sin första bärs för dagen! Det enda som saknas nu är cigg. Så är det någon snäll själ som har vägarna förbi Sanda kan ni ju hojta till ;) Jag skall ta lite bilder under dagen, har varit så fruktansvärt dålig på att använda kameran som jag fick i julklapp av Erik och Sofie så nu är det väl dags!

Vi hörs senare! Puss



Eurovision

Godkväll,

Har precis sett klart andra semifinalen i Eurovision med Linnea och Lovisa. Om inte Loreen vinner på lördag så vet jag fan inte vad jag gör... Hon är ju bäst, så är det bara!

För övrigt har vi haft en jättebra kväll, vi har druckit rosé ute i solen och snackat massa skit. Som det ska va. Imorgon åker Linnea hem, mösspåtagning för hennes del. Skall bli så himla kul och se henne ta studenten. Tänk att det snart är ett år sen jag stod där... Det går fort. Alldeles för fort. Nåväl... Jag och Lovisa skall i alla fall ligga och pressa imorgon, det är dags att bättra på brännan. Måste sola järnet nu om jag skall ha någon chans att bli brunare än Sofie innan kommer hem. Har ju i alla fall en vecka på mig så det skall nog gå vägen. 

Nu skall jag pussa Semlan och Polly godnatt och krypa ner, vi hörs imorgon. Natti natti allihopa!



Ingen sömn

Godmorgon!

Uppe med tuppen... Fick knappt sova nånting inatt. Först skulle Polly upp och sova hos mig och då trodde jag att det snart var dags att gå upp eftersom att det var så ljust ute men icke så Nicke. Klockan var två... Så det var bara att försöka somna om. Sen fick Semlan för sig att hon också skulle upp i sängen men det gick inte, började bara bråka så tog ner henne men såklart skulle hon börja gnälla istället. 

Släppte ut dom i max tio minuter och nu ligger dom och sover i min säng... Herregud. Jag tänkte gå upp och sminka mig nu, verkar inte bli så bra väder som vi hade igår. Ser ut som det har regnat och åskat inatt? En dag till med massor av hantverkare, jippie!

Kvällsmys med gänget

Nyduschad, nybäddat och lilla Polly vill inte vara själv för en sekund så hon ligger här intill mig och myser. Vi skall nog sova om en stund, blir lite tidigare ikväll eftersom att det kommer fler hantverkare imorgon vid åtta. Kan ju vara skönt att vara fixad och hunnit med allt man skall.

Sen under dagen tittar Håkan och Eva förbi också. Deras hund Ida förstörde ju poolen till hundarna som jag och Erik köpte, så nu har dom köpt en ny. 

Första bilden är såklart min favorit Polly... Och hon som är dränkt i vatten och jord är Semlan, som är söt annars.



Skön eftermiddag

Nu har badrumssnubben åkt! Jag har städat klart och nu skall jag och hundarna gå ut och mysa i solen, lite rosé och jorgubbar på det! ;) En helt okej måndag! Kommer lägga upp bilder sen :)

Stress

Godmorgon

Blev väldig stressigt nu... Sofie och Erik skulle gå upp halv fem för att hinna med planet som nu går om tio minuter, alltså 06.40... Dom vaknade kvart i! Det blev knappt hejdå innan dom försvann men hoppas att dom hinner med planet nu, annars går massor av pengar förlorade. Bara att hålla tummarna. 

Jag sitter nu och äter frukost med Semlan och Polly. Blir full fart här idag. Kommer massor av hantverkare sen vid åtta. Det verkar bli hur fint väder som helst så idag skall jag sooola!

Söndag

Godmorgon! =)

Har precis vaknat så ligger och drar mig lite. Erik kommer och hämtar mig vid tio så måste packa det sista och så alldeles snart. Tänkte bara se gårdagens BB innan ;) Skall bli så himla kul att komma ut till Sanda, saknat mina små älsklingar så fruktansvärt mycket. Vi hörs senare! Puss

Bär av mot Roma

Ändrade planer, Lovisa mår dåligt så eftersom hon har världens bästa kompisar så åker jag och Disa ut till henne istället. Yes, nu slapp jag städa färdigt! ;) Disa slutar typ halv sex, sen drar vi nog och handlar och sen bär det av mot Roma. Var längesen man var där nu. Och eftersom att vi är (poängterar det igen ;)) världens bästa så skall vi fixa en liten överraskning till vår lilla sjukling... Så hoppas att min lillfjärs inte läser det här nu :O

Tar inte med mig datorn så vi hörs antagligen inte förrän imorgonkväll igen. Önskar alla en mysig kväll för det skall jag ha! Puss


Heldag med lillfjärs

Hello you!

Jag började dagen sådär... Vaknade inte av alarmet så fick stressa som bara helvete imorse! Följde med lillasyster till tandläkaren och sen var jag med hela dagen i skolan. Snacka om att min lillasyster är stolt över mig. Sån underbar känsla när man gör sin lillasyster lycklig. 

Kom hem för en stund sen, håller på att städa och tvätta. Om några timmar kommer Lovisa och Disa hit, vi skall ha tjejmys... Grilla och dricka bärs, låter som ett skitbra sätt att avsluta den här onsdagen på! Fick dessutom 1000 spänn av mamma, bara sådär... Jag måste vara en snäll människa trots allt ;)




Lovad bild

Här kommer några bilder, var lite svårt att ta med kameran eftersom att jag är så fruktansvärt oteknisk så vet jag inte hur man ställer in det fick bli med min kära cam istället! :)



Dagens pepplåt

Längesen jag la in musik så här kommeren av mina absoluta favoritlåtar just nu, såklart från Tiësto.





God morgon

Är uppe med tuppen idag, rätt skönt att gå upp tidigt ändå. Har precis käkat frukost med lillasyster, hur mysigt som helst. Nu har jag krupit ner igen i min varma säng, tänkte se en film och vakna till lite sen är det städning som gäller :( Hörs senare, puss.

Innan vi kryper ner

Hej igen!

Tänkte bara säga att jag lägger in bild på mig imorgon istället. Har haft en del att göra idag så tog mig aldrig tiden att ta någon klok bild. Har i alla fall satt min kamera på laddning så skall försöka ta lite fina kort imorgon. 
Så vad händer imorgon? Jo, jag skall tvätta typ alla kläder jag äger. Har typ inget som är rent. Så det är väl dags antar jag! Annars har jag inget planerat, så skall sola om det blir fint väder och bara ta det lugnt :)

Slappar

Halloj!

Varit en lugn dag, har varit så seg så har bara legat i sängen hela dagen. Lite ångest över att jag inte varit ute och solat, får ta igen det imorgon. Har precis tagit en dusch, hur skönt som helst! Skall snart måla naglarna så man blir lite fin och sen funderar jag starkt på att ta en bärs uppe på balkongen, så kanske man kan få lite färg i alla fall! Ikväll blir det bara mys, har laddat ner lite olika filmer, blir nog en komedi. Var längesen man såg det. 

Imorgon skall ni förresten få se mitt "nya hår"... Jag har ju som sagt löshår, har dock köpt ett äkta svenskt löshår denna gången genom min frisör. Det är mycket längre och lite mörkare än det jag har nu så det är lite ovant. Vet inte om jag skall klippa till det eller inte. Måste tänka igenom det... Men det blir väl spännande! :)



Söndag

Godmorgon! :)

Mange sov hos min inatt igen, hur mysigt som helst! Som vanligt! Vi har typ legat i sängen hela tiden fram till nu, båda är helt slut. Fint väder ute så funderar på att sola lite idag, får se... Känns rätt lockande att ligga kvar :)

GLASS!

Hallå!

Har precis fixat till mig. Är hundvakt som vanligt. Sofie och Erik är i stan så vi är själva just nu. Inser just vad valparna växer fort! Skall gå ut med mina monster nu så att dom får leka av sig sen bär det av mot stan, så jäkla sugen på B&J Phish Food <3


Åh Polly, vad gott!

Hallå!

Höll än en gång inte det jag lovade men NU så! Som ni ser på bilden så var jag och Erik i Stockholm för att hämta en valp till! Så nu har vi Semlan, ljus och Polly som är brun. Inte så lätt att ta en bild med två galna hundar i famnen men dom här får duga. Puss!


 


Ops

Hej allihopa!

Sorry för att jag inte visat "överraskningen" ännu :P Har haft FULLT upp dom här dagarna men jag lovar att fixa det imorgon. Ögonen orkar inte vaar öppna längre så nu måste jag sova. Godnattpuss.