Tillbaka på öjn

Nu är jag och Erik hemma igen på Gotland. Har varit en lång dag men vi har haft kul! Blev först en sväng på stan för att rensa NK sen så var vi i Järfälla på hemligt uppdrag... Som ni får se imorgon (idag) vad det är för något! ;) Spännande. Jag är totalt slut i kroppen i alla fall så nu skall jag tvätta bort sminket och krypa ner! Längtar till imorgon! Godnattpuss.

Mys

Duschat och fixat till mig nu. Semlan har lekt som en dåre med mig! Försökte att ta lite bilder med henne men hon envisades med att bitas i händerna men fick i alla fall en fin på oss två :)


Lördag

Godmorgon! :)

Solen skiner och det kommer nog bli ganska varmt ute idag. Har käkat ägg och bacon till frukost, det är ju helg så då får man lyxa till det lite. Sofie och Erik skall snart in till stan och fixa lite saker så jag stannar hemma med Semlan. Skall ta en dusch strax och sen skall jag ta en lång promenad med Semlan eftersom det är så fint väder. Imorgon åker som sagt jag och Erik till Stockholm över dagen. Vi skall hämta hem en liten överraskning och så shoppa lite såklart! Sofie fyller ju år nästa vecka också så måste komma på en bra present. Nu gnäller Semlan, bortskämd som hon är vill hon bli buren som en liten bebis hela tiden... Hon är ju så himla söt så kan ju inte direkt säga nej heller! Puss


Kvällshälsning

Oj, lite snål med bloggandet. Sorry! Är fullt upp hela dagarna så hinner inte riktigt sätta mig ner. Ikväll kryper jag i alla fall ner med ett leende på läpparna, tank att en människa kan få en på så bra humör! :) Puss!


Natti

Blev en riktig mysig dag! Premiärgrillning blev det, hur gott som helst! Vi har druckit bärs och jag och syrran såg nyss klart en film. Den hette "En dag", väldigt puttinuttig av sig och inte så speciellt bra enligt mig. Nu har jag krupit ner i min säng, gäspar som en galning och ögonen rinner för jag är så fruktansvärt trött. Skall verkligen bli skönt att få sova. Måste se BB innan jag somnar bara, det får man inte missa ;) Haha. Godnatt på er! Puss.


Mys i soffan

Sofie och Erik är i stan och shoppar lite, jag ligger på soffan med lilla Semlan på magen. Hur mysigt som helst! Älskar verkligen att vara här ute i Sanda, det är så fint och man känner sig hemma. Nu skall jag ta en bärs och sen gå ut med Semlan.


Tisdag

Godmorgon!

Ligger i sängen och har precis vaknat. Hade lite svårt att somna igår, såg ju skräckfilm med Sofie innan jag gick och la mig. Smartass. Skall gå och ta en dusch och fixa till mig nu, sen blir det frukost ute i solen! :) Puss.

Ny vecka

Godmorgon! :)

Äntligen är det fint väder, solen skiner och brillorna åker på! Jag skall alldeles snart börja packa, känns lite halvjobbigt att alla kläder som jag brukar använda ligger i tvättkorgen... Men har ju hur mycket kläder som helst så det skall nog gå ändå. Letade fram den här somriga tröjan som låg längst in i garderoben, hade totalt glömt bort den. Börjar bli lite nervös inför arbetsintervjun som är om två och en halv timme. Gah! Jag hoppas verkligen att jag får jobba kvar i sommar.

Sen när jag kommer hem skall Sofie och Erik hämta upp mig. Vi skall bland annat köpa en dubbelsäng som dom skall ha i gästrummet... Skall bli skönt att slippa sova på en jävla soffa. Dessutom så är internet igång ute på gården nu så kommer kunna blogga i veckan som tur är. Nej, dags att sätta fart! Puss.


När alla andra sover

Hej hallå såhär mitt i natten!

Är så cptrött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, ändå kan jag inte somna. Börjar bli stressad, har massor av saker att göra innan lunch imorgon. Skall nämligen bo ute hos syrran och Erik hela veckan så måste packa för det plus min och Eriks Stockholmsresa nästa helg. Sen vid klockan två imorgon skall jag på möte på mitt gamla jobb med chefen angående att jobba där i sommar/höst. Håller tummarna att jag får stanna!


Söndag

Godmorgon!

Det blev inte mycket sömn inatt, hihi. Men det var det allt värt! Vi hade det hur mysigt som helst. Är dock helt slut i kroppen nu. Skall träna en timme nu, sen duscha och sen blir det skräckfilm för hela slanten. Puss från bolibompadraken :)


Skål

Hejsvejs mitt i natten! Jag sitter och dricker vin och pumpar musik. Galet glad tjej! Slipper sova ensam ikväll igen, Mange kommer hit efter krogen, mysigt som bara den! Nu skall jag fortsätta, så skål på er!


Lördag

Godmorgon!

Har haft en hur mysig natt och morgon som helst. Mange sov som sagt här. Vi såg film, pratade, skrattade åt en viss person som vanligt försöker förstöra men hon har inte insett att hon är en looser ännu. Men det kan man ju inte direkt begära att hon skall klura ut, att en blåst person med det ryktet efter sig (som hon för övrigt inte heller har insett att hon har...). Nåja, stackars jävel. Det var riktigt skönt att få ligga och kramas hela natten med en sån mysig person. Mer sånt! Nu skall jag hoppa in i duschen och fräscha till mig! Puss :)


Fredag

Godmorgon alla fina!

Har i stort sett inte sovit någonting inatt, mardrömmar hit och mardrömmar dit. Skall bli så skönt att Mange sover hos mig ikväll så man slipper vara rädd. Har en del att göra idag, skall först och främst ringa min frisör (utväxten skall bort!), sen måste jag städa och tvätta, träna, måla naglarna och raka benen o.s.v. Nu skall jag fixa lite frukost och se de sista avsnitten av säsong 6 av Lost. Hatar när bra serier tar slut! Puss så länge.


Hey ya

Onsdag och jag har egentligen inte gjort så mycket idag. Gick upp vid åtta, käkade frukost, tränade, duschade, geekat lost och nu pumpar jag musik och väntar på att Mange skall ringa. Vet inte vad som händer ikväll, får se helt enkelt ;)


Duktig tjej

Måndag, ny vecka, nya tag!

Har städat nu i alla fall... Som jag sagt att jag skulle göra i hundra år. Bättre sent än aldrig. Dessutom fått mitt löpband så nu är det dags att börja träna. Har bestämt mig för att jag skall träna minst en timme varje dag. Har inte rökt på flera dagar nu, känner suget men samtidigt så känner jag att jag behöver en förändring. Kanske dags att sluta med skiten. Skall kolla lite på Lost nu samtidigt som jag smälter middagen, sen är det träning som gäller!

Home

Sorry för att jag inte bloggade igår. Syrran ville att jag skulle stanna en natt till. Har varit jätte mysigt och vi har fixat och donat. Nu är jag hemma i stan igen, sitter och skriver på mitt cv. Skall gå runt och söka lite jobb inför hösten. Får hålla tummarna nu att någon nappar!

Umgåtts med mina fina

Hej allihopa!

Har inte sovit hemma de sista två dagarna så har därför inte bloggat något. I tisdags så var vi alla tjejer ute hos Disa i Guldrupe, vi hade köpt vin och Rebecca hade med sin vattenpipa. Vi lagade god mat sen tog vi alla filtar vi hade, tände ljus och satte oss krökade i växthuset. Var hur mysigt som helst! Vissa av oss kanske hade för roligt... Haha. Igår sov jag över hos Rebecca. Käkade tacos med hela hennes familj och sen tog vi en mysig promenad. Har haft två riktigt bra dagar med dom jag älskar.

Imorgon så skall jag ut till Sanda igen och vara hundvakt. Carina fyller år så imorgon skall Erik och Sofie dit och fira henne. Så jag kommer inte kunna blogga något imorgon heller eftersom att deras internet inte har kommit igång... Nåja, jag och Semlan får det nog mysigt ändå! :)

Nu skall jag duscha, bädda rent och plugga lite... Duktig tjej!

Migrän

Godmorgon!

Vaknade precis av dundrande migrän... Så typiskt. Har massor saker att göra idag men nu kommer jag bli så trött av tabletterna så att jag kommer somna. Jag hoppas det blir bättre innan jag skall på körskolan idag bara. Skall somna om nu, vi hörs senare.

Dagens pepplåt


Trött tjej

Har varit ute i Sanda hela dagen hos syrran och Erik. Snacka om att dom har köpt en fin gård. Lite tomt ännu men det kommer bli riktigt fint när allt är på plats. Vi har egentligen inte gjort så mycket, mest legat i soffan, druckit vin, snackat skit och sett efter Semlan. Slappardag helt enkelt.

Fick finbesök mitt i natten igår av Mange, vi bestämde att vi skulle ses nu i veckan och hitta på något. Det ser jag framemot! Dock mycket planerat denna veckan. Skall plugga, städa, tvätta, träffa girlsen, ut till syrran och hjälpa till, träffa Mange. Får försöka styra upp det.

Helt slut i kroppen, konstigt nog. Dricka vin är ju inte direkt det jobbigaste... Skall krypa ner under täcket och se på Lost. Godnattpuss.


Påskmiddag

De flesta ligger väl ännu bakis... Jag korkar upp, fortsätter fira. Precis ätit middag med familjen, moster och hennes man. Har blivit några glas vin och fler blir det. Vet inte vad kvällen bjuder på, känner för att hitta på något så får klura ut vad det skall bli. Finns ju inte så jätte mycket att göra på Gotland, en röd dag, en söndag men hur kul är det att sitta inne... Vem skall bli mitt offer ;)


Semlan


Söndag

Godmorgon!

Jag tog aldrig med datorn, kändes lite onödigt när man ändå skulle sitta i en bil den mesta av tiden. Kom i alla fall hem inatt. Somnade dock inte förrän klockan tre och vaknade nu av att mamma håller på att väsnas. Vi skall ju ha påsklunch/påskmiddag så får nog gå upp nu trots att jag är förbannat trött. Tog massa kort på Semlan som jag skall lägga upp senare. Jag har lite bråttom att fixa mig så vi hörs lite senare! Glad påsk förresten! :)

Snabba ryck

Godmorgon!
Vaknade precis av att syrran ringde och frågade om jag ville hänga med och hämta deras valp. Så idag åker jag till Stockholm och imorgon så bilar vi till Göteborg! :) Nu skall Semlan äntligen få komma hem :) Nu har jag bråttom, båten går vid fyra och måste hinna städa, duscha och packa. Hörs senare.

One out, one in

Fick ett samtal för en stund sen... En stilig hunk som ville gå på dejt med mig, inte sa jag nej i alla fall! Kanske det är den rätta ;) Haha. Skall bli roligt att få träffa honom i alla fall och få lära känna honom. När en dörr stängs så öppnas en ny. Det gjorde det verkligen. Nu tänker jag krypa ner med ett leende på läpparna :) Godnattpuss.


Tummen upp

Mår bättre idag, har bara myst runt i mjukiskläder hela dagen. Städat, tvättat och pluggat. Sen har jag gjort lite inpackning, målat naglarna, rakat benen o.s.v. Så det känns som att det blivit någonting gjort i alla fall :) Skall alldeles strax krypa ner och se slutet av säsong tre av Lost. Har man väl börjat se så går det inte att sluta titta... Lär nog vara uppe länge inatt. Godnattpuss.


Bad feeling

... Och så tickar klockan på som vanligt. Jag skall strax krypa ner och försöka sova. Har en känsla i kroppen som jag inte haft på väldigt länge. Ingen bra känsla. Känner mig ledsen och rädd. Vet inte ens varför jag skriver det här på bloggen. Jag lär ångra mig men för stunden känns det bra. Gamla minnen och tankar som snurrar i huvudet på mig. Jag förstår inte riktigt varför allt är som det är och dessvärre vet jag inte hur jag skall ta mig ur det. Det känns som att jag är instängd och inte kan komma ut. Att det är mer tårar än glädje. Inget har hänt så förstår inte heller varför jag känner såhär :S Inatt hade det inte varit dumt med sovsällskap kan jag lova... This sucks. Dags att sova, vakna upp och sätta på masken igen. Så att ingen ser.


Dagens pepplåt


Tisdag

Godmorgon!

Vaknar med lite ångest när jag inser att jag skulle ha varit på sjukhuset igår. Måste fixa det idag. Skall även till körskolan senare så måste plugga lite idag. Gah... Måste bli bättre på det här, är nog inte så smart att plugga i sista sekund som jag alltid gör. Nej, tänkte ta en dusch nu så att jag vaknar till.

Räddhare

Jag är ju rolig alltså... Har kollat för mycket på Lost. Det är mörkt, alla sover och jag är rädd. Bra jobbat. Funderar starkt på att vara uppe hela natten. Det är i dessa lägen man skall ha en man som ligger i ens säng och håller om en så man slipper vara rädd. Vart är han? Godnattpuss.



Ny vecka

Godmorgon!

Ah, har sovit som en kung :) Det var på tiden. Är ensam hemma idag också, ännu skönare. Mår ännu lite konstigt i kroppen så blir att ta det lugnt idag också. Måste kanske ner till sjukhuset en sväng också. Nu skall jag gå upp och fixa lite frukost. Hörs senare!

Time for bed

Jag blir galen! Näsan kliar och jag nyser som en idiot. Klockan börjar dessutom bli mycket och bara för att jag har vänt upp och ner på dygnen så är jag inte trött. Kommer antagligen inte sova något inatt heller. Bitter. Dessutom har jag lite smått panik eftersom mina cigg är slut och allting är ju stängt på Gotland såhär dags?! Smart att jag inte tänkte på det tidigare. Nu blev det väldigt mycket klagande i detta inlägg. SYND! Tur att jag är snygg. Godnatt!


Snorunge

Jag tog precis en lång dusch, det var nog kanske lite för lång... Varmvattnet tog slut :O Det är ju dock det värsta med att vara sjuk, man känner sig inte det minsta fräschare även om man är ren. Känner mig alldeles för tung i huvudet och orkar knappt någonting, så planerna på att städa och plugga får jag stryka. Myskläderna är på, sängen nybäddad... Dags att geeka Lost! :)


Dagens pepplåt


Söndag

Godmorgon!

Vaknade rätt tidigt idag, dock av en mardröm. Har gjort det ganska många nätter i rad nu. Det är väl säkert för att jag är sjuk, annars drömmer jag nästan aldrig. Nåväl...

Jag antar att ni läsare är typ galna på mig som byter blogg stup i kvarten men nu har jag lovat och skall hålla det jag sagt. Det är denna bloggen som jag kommer hålla mig till framöver, inget bytande alltså ;)

Har inget planerat idag. Tänkte dock städa och fixa lite, börjar bli stökigt. Som vanligt. Skall försöka sätta mig ner och plugga lite körkort också, det är en del att läsa på. Blä, önskar att körkortet redan var mitt. Men snart så! Kommer bli grymt att ha det innan sommaren, jag och Rebecca har spånat på att vi skall köra en roadtrip till Göteborg.

Nu har jag tänkt att vara duktig också, skall använda kameran som jag fick i julklapp av syrran lite mer.


Mitt i natten

En snorig Hanna ligger i sängen och kämpar för att hålla sig vaken, helt i onödan. Har suttit i flera timmar och försökt klura ut hur bloggen skulle se ut. Detta får duga för en stund i alla fall! Klockan börjar bli mycket, kanske skall krypa ner om jag i huvudtaget skall orka upp imorgon. Natti!