Snorunge

Nu börjar klockan ticka på igen, får hoppas att jag får lite mer sömn inatt! Har laddat ner massa filmer så är det dåligt väder imorgon så har jag i alla fall något att göra. Åt precis lite jordgubbar med mjölk, så jäkla gott. Kanske inte det smartaste att göra innan man går och lägger sig men men. Nu säger snorisen natti natti! Puss

Sängen, min bäste vän

Tack så mycket för alla fina kommentarer jag fått förresten! Ni gjorde mig allt lite glad :)

Måndag, ny vecka. Jag ligger ännu i sängen, supertrött. Blev inte så mycket sömn inatt, tror jag somnade vid tre och vaknade vid sju. Fyra timmars sömn! Känner mig ännu risigare idag, förkylningen blir värre. Låter som en gammal kråka när jag pratar. Bäst att hålla käft. Nu blir det film, en av mina favoriter P.S. I love you :)


Såhär mitt i natten

Hallå där kött och blåbär... 

Har så fruktansvärt svårt att somna. Förlåt för att jag inte har bloggat också btw... Jag råkade fastna ute vid Linnéa i Endre förra veckan när jag var ute och hälsade på. Vi har haft skitkul, firade midsommar och körde en tvådagars så känner mig rätt sliten nu... Men det var det värt! Hade riktigt kul! Känns dock jäkligt ensamt nu när man är hemma... Betyder att jag måste sova själv igen, fyfan säger jag bara. Så det lär inte bli många timmars sömn inatt! Tur att J kommer hem på fredag så jag slipper skiten. 

Bittert inlägg ;) Alla har väl sina dagar. Hoppas alla hade en bra midsommar i alla fall! :)




Ny vecka

Godmorgon töntar

Första natten på länge som jag inte vaknat någonting, underbart. Känner mig inte bakis heller, underbart. Ensam hemma, underbart. Blir nog lugnt idag, det enda som jag har planerat är frissan vid kvart i fyra. Skall undersöka om jag kan bli blond nu som sagt! :) Kan jag det så är det UNDERBART! Nu skall jag glida ur sängen och käka lite frukost.



Lite full en söndagkväll

Glider runt i mina favvobrallor. Ni kommer hata dom. Det skiter jag i. Imorgon skall jag till frissan, funderar på att påbörja operation att bli blond igen. Får se vad min moster säger. Sitter och lyssnar på asbra musik i mina brallor med extra mycket läppglans. Jag skiner. I love the base. Konstigt inlägg? Ja men då säger jag väl godnatt till er vildvittror.



Blev andra planer

Mätt och belåten, äggmacka, räkor och vin. Gött! Disa och Joar var här, mycket trevligt. Berättade även en sak som jag trodde skulle bli så fruktansvärt jobbigt att berätta men hon tog det bra. Jag hade nog glömt hur bra hon är egentligen. Hon är fin hon. Nu är pmsfamiljen hemma igen och klagar på allt... Synd att båten inte sjönk. Haha. Fan vad hemsk jag är, jag älskar det. Skall bara chilla ett tag sen skall jag iväg på äventyr! Mohaha ;) Godnatt småfolk.

Fredag

Godmorgon!

Sov hos Linnéa inatt, glömde totalt bort att skriva det. Har i alla fall bokat in körlektioner och halkan nu. Så snart är jag på vägarna! Skall bli grymt skönt att äntligen ta tag i körkortet på riktigt. Väntar på att Linnéas skolavslutning är klar sen drar vi hem till henne. Blir förmodligen fest ikväll med massa skönt folk. Måste ju fira Linnéa lite nu när hon har sommarlov. Lär bli kaos på mitt rum här hemma... Har ingen aning om vad jag skall ha på mig kväll?! (Ilandsproblem nummer ett) Får hoppas att det bli finare väder senare så att man kan ha någon fin klänning (Kanske den på bilden? Sorry, fuckface). Puss





Torsdag

Godmorgon! :)

Har precis vaknat, ligger ännu under täcket. Inget planerat för idag, kommer nog bara vara hemma. Skall nog boka risktvåan idag också. Nervös. Annars blir det lugnt. Skall snart ta mig ur sängen och kolla om det är fint väder, för isåfall så skall jag gå ut och sola och äta frukost i solen. Det bästa som finns! Hörs senare! Puss



Jag är fin

Hallå!

Sorry för dålig uppdatering... Har inte riktigt haft tid. Har antingen festat, hängt med polarna eller bara solat. Men nu skall jag försöka skriva lite mera. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt... Kanske därför jag sitter här nu. Solade lite vid lunch men sen blev det mulet så har sett på film hela eftermiddagen. 

Skall snart äta hamburgare från MAX... Sjukt längesen jag käkade det nu så det skall bli riktigt jävla gott! Har ju gått ner lite i vikt som ni kanske ser på bilden. Nu kommer typ alla förutom killarna som läser min blogg bli svartsjuka och skriva dumma kommentarer men vi vet ju alla vad det beror på. Var stolta över er själva istället för att klanka ner på andra bara för att vi vågar visa vad vi är stolta över. Peace.



Greece

Här kommer lite bilder på Kefalonia (Grekland) som syrran, jag och Erik drar till om två månader! LÄNGTAR!

Här är vår villa vi kommer att bo i, precis intill en liten by som heter Skala


Myrtos, en av dom fina stränderna


Hamnen i byn


Mera strand




Torsdag

Godmorgon!

Sorry för att jag inte bloggat sen jag kom hem. Var så fruktansvärt trött så har mest sovit, sen åkte jag ut till Linnéa igår och sov där så har inte haft datorn med mig. Vi solade hela dagen, var så jäkla skönt. Borde egentligen passa på att sola idag när det äntligen är fint väder igen men lovade Linnéa att vi skulle gå på stan sen när hon har slutat skolan. Men får hoppas att det inte blir en sån lång runda så kanske jag hinner sola lite i alla fall.

Nu skall jag krypa ner och vila en stund, kroppen är sliten. Hörs senare!



Snart hemma igen

Godmorgon! :)

Ätit en riktigt mysig frukost tillsammans och nu ligger Polly och myser i mitt knä. Blir ändrade planer, åker hem till stan idag så det kommer kännas konstigt att inte ha valparna hos sig längre men det skall samtidigt bli väldigt skönt att få komma hem. Polly följer med en sväng också medans Semlan är hos frissan, skall bli kul. Skall snart bada hundarna och sen fixa mig. vi hörs när jag är hemma igen! Puss



Present

Nu är äntligen syrran och Erik hemma. Bruna och fina! Fick även en liten present, eller liten och liten... En väldigt god parfym, L'EAU DE Chloé - den nyaste. Luktar så himla fräscht! Nu kommer man dofta riktigt gott!



Äntligen, dagen D

Godmorgon!

Mange har precis gått till bussen så nu blir det ensamt. Haft riktigt mysigt! Vi badade bubbelbad igår igen, så himla skönt. Kan vara en av världens mysigaste killar. Tur att Sofie och Erik kommer hem ikväll så jag slipper vara själv så länge. Det betyder att jag måste städa som en galning hela dagen, tvätta och fixa så allt ser ut som det gjorde när dom åkte. Men då har man i alla fall någonting att göra under dagen. Kan lätt bli långtråkigt när man bara sitter här, utan bil så att man inte kan ta sig någonstans. Det var det ju dock värt efter jag fick veta att jag fick en resa som tack. Kan faktiskt inte bli bättre. 

Nej, lika bra att sätta igång så att man slipper stressa sen. Puss!



Världens bästa syster

Hallå bloggen!

Gud vilken seg dag det har varit. Mange kom hit till Sanda igår, hade det jättemysigt. Vi drack bärs, skrattade och tog ett mysigt bubbelbad. Idag har vi varit så jäkla slöa... Mange sover på soffan och jag ligger i sängen medans hundarna leker rövare. Dom skall alltid göra det när man INTE vill höra ett ljud ifrån dom. 

När Mange vaknar så skall vi käka grillat, skall bli så jäkla gott. Har typ sovit bort hela dagen så har inte fått i mig mer än lite frukost vid åtta. Magen kurrar rejält med andra ord. 

Sofie ringde mig förut med världens bästa nyhet! Bara för att jag har tagit hand om hundarna i snart två veckor så bjuder hon mig på en resa till Grekland i juli/augusti. Kommer vara 40 grader där då... Snacka om att jag kommer bli brun! Jag har världens bästa syster, så är det bara.



The Divide

Ruskigt bra film enligt mig. Riktigt äcklig film men spännande och äntligen ett olyckligt slut. Se den!



Dagens skitlåt

Jag måste bara få ur mig en sak... Verkligen ALLA håller på att blogga om GMX nya låt - Gör mig hel. Ursäkta men hur fan kan man tycka om denna smörjan? Jag SKÄMS när jag lyssnar och ser på videon, fyfan säger jag bara. Har så många människor så dålig smak att dom tycker att det här är en underbar låt. Jag måste gå och spy...



Just nu

Har duschat och sminkat mig nu, Semlan och Polly leker rövare så ingen lugn stund här inte. Tänkte ta ett glas rosé nu, klockan är ju trots allt efter tolv. Hörs senare! Puss.



Classic Winchester Lady - Daniel Wellington

Precis hittat en helt underbar klocka, jag måste klicka hem den! Skulle passa mig perfekt! Så jäkla snygg.



Lördag

Godmorgon gott folk!

Har sovit som en stock inatt, underbart. Sängen är sådär mysigt varm ni vet så man aldrig vill gå upp. Klockan är i för sig bara halv åtta så kan ligga och dra mig en liten stund till. Idag är det ganska mycket som står på listan, jag måste städa och tvätta så att det ser någorlunda klokt ut när Sofie och Erik kommer hem på måndag kväll. 

Kanske får besök idag/ikväll också. Får hålla tummarna!



Skål

Nej, det är fan fredag och det skall firas att syster kommer hem om tre dagar! Så skål allihop :)


Trist fredag

Haft en galet lång dag, inte hänt någonting. Är van att det alltid är folk runt omkring en men idag har det bara varit jag och hundarna. Precis sett klart en film, Perfect sense... Sjukt bra film enligt mig. Kom några tårar också. Att man kan vara så känslig. Men det har väl sin fördel det också :)

Vet inte riktigt vad jag skall hitta på ikväll, får väl krypa ner i sängen och leta upp någon bra film helt enkelt. 
Lägger upp en bild jag tog när jag vaknade imorse, hade två sötnosar vid sängen som väntade att få komma upp och pussa på mig :)